روایت سردار غیب پرور از نحوه شهادت شهید فردوسی/ شهیدی که مهدی گویان جان داد
در یادواره شهدای تخریب بوشهر مطرح شد؛
جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) گفت: شهید فردوسی نیرویی بسیار زبده، هوشیار و باتجربه در واحد تخریب به شمار می آمد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری پادینامگ از بوشهر، یادواره شهدای تخریب استان بوشهر با محوریت «سردار شهید خلیل فردوسی» از شهدای یگان تخریب جنگ تحمیلی استان بوشهر با حضور مادر و خانواده شهید، سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع)، سردار رزمجو فرمانده سپاه امام صادق (ع)، سرهنگ علیرضا غریبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان بوشهر، مدیران و مسیولان استانی، فرماندهان انتظامی و نظامی استان، همرزمان شهید فردوسی در یگان تخریب، فرماندار بوشهر، اعضای شورای شهر و استان بوشهر، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزشی استان، جمع کثیری از دانشجویان، دانش آموزان و دانشگاهیان استان بوشهر و حضور چشمگیر مردم بوشهر برگزار شد.
در ابتدای این یادواره که با پخش کلیپ های حماسی و حضور گروه رزم نوازان سپاه، شور و هیجان خاصی به این یادواره بخشید بود، سعید رازقی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ضمن خیرمقدم به حاضرین در یادواره شهدای تخریب استان بوشهر گفت: بسیار خرسندیم که در این زمان خداوند متعال این توفیق را نصیب خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرد تا در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا سهمی ایفا کند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر یادآور شد: دو شهید والا مقام به نام های شهید محسن چکاه و شهید قاسم احمدی از شهدای هشت سال دفاع مقدس در این دانشگاه تحصیل می کردند که افتخاری برای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر است.
حجت الاسلام والمسلمین خسرو فردوسی، برادر شهید خلیل فردوسی که خود از جانبازان هشت سال دفاع مقدس است نیز در یادواره شهدای تخریب استان بوشهر اظهار کرد: آنچه باعث شد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت برگزاری این یادواره برود، زنده نگه داشتن یاد شهدا در جامعه، ذهن نسل جوان و به ویژه در میان قشر مهم و اثرگذار کشور یعنی دانشجویان است.
فردوسی افزود: وقتی این کار را آغاز کردیم یک همدلی مثال زدنی میان تمام بخش ها و نهاد های مربوط به وجود آمد که خوشبختانه به لطف پروردگار توانستیم این یادواره را با همراهی همدیگر برگزار کنیم.
این جانباز هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه سردار غیب پرور، خود بانی و آغازگر برگزاری یادواره شهید خلیل فردوسی بود، عنوان کرد: سردار غیب پرور به عنوان همرزم این شهید تاکید ویژه ای بر برگزاری این یادواره داشت که این دغدغه مندی قابل تقدیر است.
سردار غلامحسین غیب پرور جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) که به عنوان مهمان ویژه در این یادواره حضور داشت اظهار کرد: این یادواره باید خیلی پیش از این برگزار می شد، طولانی شدن برگزاری بزرگداشت شهید فردوسی، خود نشان دهنده مظلومیت شهید خلیل فردوسی و شهدای انقلاب اسلامی است.
غیب پرور با تشریح عملیات بدر و چگونگی شهید شدن شهید فردوسی، گفت: شهید فردوسی نیرویی بسیار زبده و هوشیار و با تجربه در واحد تخریب به شمار می آمد. در آن روز با توجه هجوم بیش از اندازه تانک ها و نفربر ها و تجهیزات نظامی رژیم بعث، غوغایی در میدان رزم برپا بود. شهید خلیل در آن زمان، دیگر تخریب چی نبود؛ بلکه هر کاری که در توان داشت برای دفاع از کشور، همرزمان و عملیات انجام می داد. در این گیر و دار بود که تیری به پیشانی شهید اصابت کرد و بر زمین افتاد. من وقتی آن صحنه را دیدیم، گفتم خلیل بلند شو و به عقب برگرد, وگرنه در اینجا خواهی ماند. شهید از جا بلند شد و با صورت و محاسنی غرق خون، به عقب برگشت. شدت حمله دشمن بسیار بود و باقی نیرو ها نیز عقب نشینی کردند. در حین عقب نشینی، دیدم که شهید فردوسی، رو به قبله و بی شک مهدی گویان جان به جان آفرین تسلیم کرد. پیکر شهید قریب به 8 سال برجا ماند تا پس از این مدت به شهر و دیار خود و چشمان منتظر مادرش بازگشت.
غیب پرور با تاکید بر اینکه نباید این نکته را فراموش کنیم که برای این انقلاب هزاران هزار جوان جان خود را فدا کرده اند، اظهار کرد: باید از خودمان بپرسیم این جوانان چرا باید روستای خود را ترک کنند به جایی بروند که نه تاحالا رفته اند و نه آنجا را می شناسند.
وی افزود: اگر در وصیت نامه شهدا نگاه کنیم می توانیم به جواب این سوال برسیم و دلیلی که شهدا برای پذیرفتن این سختی ها داشتند، اسلام بود. شهدا برای اسلام رفتند و جنگیدند تا انقلاب زنده بماند.
جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) افزود: انقلاب اسلامی خیلی مظلوم است چرا که به واسطه وحود این همه کار و تلاش و پیشرفت امپراطوری رسانه ای غرب، نمی گذارند شیرینی این پیشرفت ها به کام مردم بنشیند.
غیب پرور تاکید کرد: ما مدیون دلاور مردی های شهید خلیل فردوسی و امثال این شهید هستیم، باید در خاکریز انقلاب اسلامی مردانه بمانیم و حتی اگر لازم شد باید هزینه آن را پرداخت
سپس یکی از همرزمان شهید خلیل فردوسی به بیان توضیحاتی در خصوص آن شهید و چگونگی یگان تخریب ارایه داد و با دعوت از تمامی همرزمان شهید خلیل فردوسی در جایگاه سالن، صحنه ای غرور انگیز و احساسی را رقم زد.
وی با بیان اینکه، حضور در یگان تخریب نیازمند شجاعت بسیار است، عنوان کرد: تخریب چی، اجازه هیچ اشتباهی ندارد چرا که اولین اشتباه برابر با آخرین اشتباه خواهد بود.
این جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی از سردار غیب پرور خواست تا پیام این سربازان سالخورده نظام را به رهبر معظم انقلاب برساند. وی تاکید کرد: این سربازان که به طور واضح، جراحت و آثار روز های جنگ تحمیلی بر بدنشان مشخص است، اعلام می دارند اگر هر جای این آب و خاک و این نظام مورد هجوم از سوی دشمنان قرار گیرد، باز هم با تمام وجود پا در عرصه دفاع خواهند گذاشت و حتی اگر شده با بدن هایشان، سنگری به عنوان سپر برای حفظ کشور خواهند ساخت.
در بخشی از وصیت نامه این شهید آمده است: «نخستین وصیت من به برادران و خواهران حزب اللهی این است که اگر می خواهند راه شهدا رفته باشند، به حرف های امام توجه کرده و به آن عمل کنند و وصیت دیگرم این است که مردم نسبت به مسایلی که در جهان و مملکت ها و شهر ها و روستا ها و در کل جامعه می گذرد، آگاه باشند؛ زیرا دشمن ما از هر راهی می خواهد به انقلاب اسلامی ضربه بزند؛ در نتیجه هوشیارانه عمل کنیم و از خواهرانم می خواهم حجاب شان را که یکی از واجبات اسلامی است رعایت کنند؛ زیرا که دشمن همان طور که از خون سرخ و رنگین شهدا وحشت دارد از سیاهی چادر تو نیز وحشت دارد.»
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت سردار غیب پرور از نحوه شهادت شهید فردوسی/ شهیدی که مهدی گویان جان داد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت سردار غیب پرور از نحوه شهادت شهید فردوسی/ شهیدی که مهدی گویان جان داد"، کلیک کنید.