مربی آمریکایی هاکی ایران: بانوان ایران پتانسیل قهرمانی در آسیا را دارند
سرمربی چینی- آمریکایی هاکی بانوان ایران گفت: مشکل اصلی بانوان هاکی باز ایران ضعف بدنی و نداشتن تمرکز کافی در مسابقات است که با ارایه یکسری برنامه ها سعی دارم هاکی بانوان ایران را در آسیا مطرح و مجوز حضور در رقابت های جهانی را کسب کنیم.
جون کنت ول سرمربی چینی آمریکایی هاکی بانوان در گفت و گو با پادینامگ، در ارزیابی از وضعیت هاکی بانوان ایران و این که چقدر از هاکی ایران شناخت دارد، اظهار کرد: شناخت من از هاکی بانوان ایران برای اولین بار در جام جهانی سال گذشته در آفریقای جنوبی بود که در آن تورنمنت به عنوان سرمربی تیم بانوان آمریکا حضور داشتم و در آن تورنمنت با هاکی بانوان ایران آشنا شدم. در آن تورنمنت بعد از این که دو بار نتیجه را به هاکی ایران واگذار کردیم، نگاه ویژه ای به هاکی ایران پیدا کردم و دوست داشتم با هاکی ایران همکاری داشته باشم. بنابراین طی مذاکره ای که رییس فدراسیون هاکی ایران در جریان آن مسابقات با من داشت نظر مساعدی برای همکاری داشتم.
وی گفت: برای شناخت بهتر نسبت به وضعیت هاکی بانوان ایران، سال گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا که در تایلند برگزار شد از نزدیک نظاره گر بازی های آنها بودم و شناخت خوبی نسبت به هاکی داخل سالن و چمنی بانوان دارم.
وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت هاکی ایران را از نظر ساختاری چگونه ارزیابی می کنید؟ اظهار کرد: شرایط هاکی ایران از نظر زیرساخت ها، فضای تمرینی، تجهیزات و زمین راضی کننده است و پتانسیل خوبی در هاکی بانوان وجود دارد. به ویژه با نگاه ویژه ای که فدراسیون نسبت به هاکی بانوان دارد برای من جالب بود. طی دو اردویی که در ورامین و شیراز داشتیم شرایط از نظر ساختاری، تجهیزات، زمین و حتی تغذیه برای پیگیری تمرینات خوب و قابل توجه بود و شرایط خوبی برای رشد و پیشرفت هاکی بانوان در ایران وجود دارد.
جون کنت ول در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای قهرمانی بانوان ایران در رقابت های قهرمانی آسیا تایلند دارید، افزود: برنامه هایی که ارایه دادم در بخش های تکنیکی، تاکتیکی، آمادگی بدنی و تمرکز ذهنی است. در راستای این برنامه ها فدراسیون هاکی یک کادر منسجم و کامل متشکل از مربی بدنساز و متخضض تغذیه در کنار ملی پوشان قرار داده بود که قبلا هاکی بانوان در این زمینه ضعف های زیادی داشت.
وی ادامه داد: شاید یکی از عواملی که بانوان موفق نشدند در آسیا سکویی را به خود اختصاص دهند ضعف بدنی، عدم تمرکز کافی و به روز بودن از نظر تکنیک و تاکتیک بود. بنابراین سعی کردم در دو اردوی اخیر بیشتر برنامه ها را روی بحث آماده سازی بازیکنان از نظر قدرت بدنی و تمرکز قرار دهم تا در مسابقات قهرمانی آسیا به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
سرمربی چینی آمریکایی هاکی بانوان درباه ضعف هاکی بانوان ایران گفت: ضعف اصلی بانوان هاکی باز ایران در بعد آمادگی جسمانی و پایین بودن توان بدنی آنهاست و همین مساله سبب می شود که در ادامه رقابت ها از نظر بدنی کم بیاورند و کارایی لازم را نداشته باشند، همچنین آماده نبودن از نظر ذهنی و تمرکز پایین به خاطر به روز نبودن از نظر تکنیک و تاکتیک ضعف دیگر بانوان هاکی ایران است که امیدوارم تا قبل از اعزام به قهرمانی آسیا این ضعف ها مرتفع شود.
وی در پاسخ به این پرسش که جایگاه هاکی بانوان ایران را در آسیا چگونه ارزیابی می کنید؟ افزود: در بخش مردان در صدر آسیا قرار دارید اما در بانوان با برنامه هایی که دارم و تمریناتی که در اردوها پیاده کردم این پتانسیل وجود دارد که در آسیا روی سکو قرار بگیرند و برای نخستین بار بانوان هاکی ایران سهمیه ورود به مسابقات جام جهانی را کسب کنند. این امیدواری وجود دارد و دور از دسترس نیست.
جون کنت ول در پایان در پاسخ به این سوال که قرارداد شما با تیم هاکی بانوان ایران تا چه زمانی است؟ خاطرنشان کرد: علاقه زیادی برای همکاری دارم، هاکی ایران استعدادهای خوبی دارد و فقط با رفع نقاط ضعف و ارتقای بعد فنی، دختران ایران می توانند در آسیا حتی سکوی قهرمانی را به خود اختصاص دهند و برای اولین بار به مسابقات جهانی راه پیدا کنند. قرارداد من فعلا تا مسابقات آسیایی اردیبهشت سال آینده است بعد از آن نسبت به تمدید قراردادم تصمیم خواهم گرفت.
پایان خبر پادینامگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مربی آمریکایی هاکی ایران: بانوان ایران پتانسیل قهرمانی در آسیا را دارند" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مربی آمریکایی هاکی ایران: بانوان ایران پتانسیل قهرمانی در آسیا را دارند"، کلیک کنید.