پشت پرده حال خراب سینا ولی الله و رفقای آن ورِ آبی

پشت پرده حال خراب سینا ولی الله و رفقای آن ورِ آبی

آفتاب نیوز :

عاطفه جعفری و مریم فضایلی نویسندگان این مطلب هستند و ما نیز صرفا بازنشرکننده آنچه در ادامه می خوانید هستیم. با ما همراه باشید.

گلشیفته فراهانی؛ همچنان یک سینماگر

وقتی که در ایران حضور داشت، دوران پرافتخار بازیگری اش بیشتر بود و البته این روز ها نیز روی فرش قرمز جشنواره کن حاضر شده است. واضح است که در چنین شرایطی موقعیت های تازه هم برایش فراهم شد؛ او اسفندماه 1401 به عنوان داور فستیوال فیلم برلین انتخاب شد و در یکی از نشست های خبری با حضور رییس هیات داوران برلیناله گفت: «وقتی در خاورمیانه به دنیا آمده باشید، شما در کثافت (مدفوع) به دنیا آمده اید. شما در یک منطقه ژیوپلیتیک به دنیا آمده اید و به ریشه های آن متصل هستید که به آن جای شیطانی متصل است؛ بدترین جای زمین که همه بدی ها به آن نسبت داده می شود و دنیا نیازش دارد تا بدی ها را به آن نسبت بدهد، تا برای آن اسلحه بسازد و ارتش ها را مجهز کند، تا جنگ ایجاد کند و شما در چنین جایی به دنیا آمده اید؛ آن هم به عنوان یک هنرمند و بازیگر.» این اظهارات فراهانی با واکنش های زیادی در فضای مجازی مواجه شد.

مهناز افشار؛ توفیق خاصی نصیبش نشد!

او در آغاز مسیر بازیگری در سینما به خاطر شباهتی که چهره اش به فایقه آتشین، یکی از خواننده های پیش از انقلاب داشت، مورد توجه قرار گرفت و پس از مدتی به زوج هنری محمدرضا گلزار تبدیل شد. افشار البته فیلم نسبتا خوب برف روی کاج ها را هم در کارنامه خود دارد. وقتی قرار شد صاحب فرزند شود، به آلمان سفر کرد تا بتواند برای کودکش تابعیت آن کشور را بگیرد و پس از مدتی پرونده ای برای یاسین رامین درخصوص ورود شیرخشک های آلوده به کشور باز شد.

رسول اف؛ آخرین نماینده ایران در کن

اولین حضورش در سینما با عنوان دستیار کارگردان در فیلم «دختری با کفش های کتانی» بود، اولین فیلم بلندش را در سال 1380 به نام «گاگومان» کارگردانی کرد که البته مستند داستانی بود و توانست از جشنواره فیلم فجر جایزه بگیرد. «جزیره آهنی» سال 1383، «به امید دیدار» سال 1390، «دست نوشته ها نمی سوزند» سال 1392، «لِرد» سال 1395 و «شیطان وجود ندارد» در سال 1398 ساخته های او در ایران هستند. «دانه انجیر معابد» آخرین ساخته اوست که دیشب در کن جایزه برد.

سینا، ولی الله؛ یک بام و دو هوا

رفتار او در برنامه جدیدش ظاهرا مورد پسند سعودی ها نبوده و حامیان مالی این شبکه مانع از پخش این قسمت از برنامه شده اند. برخی رسانه ها مدعی شده اند ازسرگیری روابط دیپلماتیک بین ایران و عربستان، علت اصلی ممانعت این شبکه از پخش قسمت جدید این برنامه بوده است. هنوز نقل قول موثقی از سوی، ولی الله در این خصوص وجود ندارد. او در صفحات شخصی خود بدون اعلام چرایی این اتفاق، تنها به پخش اختصاصی قسمت جدید برنامه اش در یوتیوب شخصی خود اشاره کرده که اتفاقی بی سابقه در دوران پخش این برنامه است. شبکه MBC Persia متعلق به «شرکت رسانه ای خاورمیانه» مستقر در عربستان سعودی و امارات متحده عربی است و باید دید در آینده این برنامه از این شبکه پخش خواهد شد یا سینا، ولی الله دوباره مجبور است برای برنامه اش دنبال یک شبکه جدید بگردد.

حمید فرخ نژاد در کنار پهلوی!

می گوید برای شعار «نه به دیکتاتور» از کشور گریخته تا بیشتر در کنار مردم باشد. در همان زمانی که این شعار ها را می داد، عکس رضا پهلوی را در صفحه اینستاگرامش گذاشت و از خاندان پهلوی اعلام حمایت کرد و از مخاطبانش خواست تا او را دنبال کنند. این اقدام فرخ نژاد اگرچه مورد استقبال سلطنت طلب ها قرار گرفت، اما بسیاری از کاربران به آن واکنش منفی نشان دادند. او و همراهانش در آمریکا یک تیاتر روی صحنه بردند که برایشان موفقیتی نداشت. حتی یکی از اجراهایشان که قرار بود در بیست و یکم اکتبر در سالن تیلس سنتر نیویورک روی صحنه برود، به دلیل فروش نرفتن بلیت ها، لغو شد.

اشکان خطیبی در جستجوی چیست؟

اشکان خطیبی از اواخر دهه 70 به عنوان بازیگر میهمان در مجموعه تلویزیونی «همسفر» وارد تلویزیون شد. خطیبی در عرصه های مختلفی مانند بازیگری، خوانندگی، مجری گری و کارگردانی ورود کرد. طی دو دهه فعالیت هنری اش کفه فعالیت خطیبی در تلویزیون، سنگین تر از حضورش در سینما بود. مسیری که خطیبی برای بازیگری طی کرد، فقط محدود به ایفای نقش در آثار سینمایی و تلویزیونی نبود و از جایی به بعد تیم های جوان بازیگری را دور خود جمع کرد و نقش مربی بازیگران جوان را به عهده گرفت. یکی از نمونه های مشهور ایفای چنین نقشی در برنامه خندوانه بود. خطیبی بعد از اتفاقات 1401 از ایران به ایتالیا مهاجرت کرد. البته که شایعاتی مبنی بر جدایی اش از آناهیتا درگاهی وجود داشت که با کامنت های اینستاگرامی مشخص شد هنوز ارتباط این زوج برقرار است.

برزو ارجمند و احسان کرمی؛ زوج هنری تازه

اجرای تیاتر پازل در شهر های آمریکا، کانادا و استرالیا باعث شد که برزو ارجمند و احسان کرمی به عنوان زوج های هنری کنار هم بیشتر دیده شوند. مسیر سیاسی شدن برای آن ها اتفاقی نبود و از مدت ها قبل از اتفاقات پاییز 1401، می شد حدس زد که این دو قرار است حرفه خود را عوض کنند. مدت ها قبل از اتفاقات سیاسی پاییز 1401 برزو ارجمند و احسان کرمی، فعالیت رسانه ای شان را بیشتر از قبل کردند. مثلا در فضای مجازی برای مردم آبادان و حادثه متروپل سوگواری می کردند، اما در روز عزای ملی برای قربانیان این فاجعه، تصاویری از رقص و پایکوبی شان در جشن ازدواج ساسی مانکن، خواننده لس آنجلسی به بیرون درز کرد که باعث پرسش های بی شماری شد.

زهرا امیرابراهیمی؛ از صداوسیما تا نخل طلا

زهرا امیرابراهیمی با حضور در سریال محبوب «نرگس» مشهور شد. این سریال در اواسط دهه 80 از تلویزیون پخش می شد. حواشی که پیرامون شهرت امیرابراهیمی شکل گرفت، مسیر او را تغییر داد. زندگی حرفه ای او بعد از انتشار فیلم خصوصی تغییر کرد و برای همین تصمیم به مهاجرت گرفت. او پس از خروج از ایران، همراه با شبنم طلوعی، در تیاتری به نام «رویای طاهرگان خاموش» بازی کرد. او در تمام بازی های بعد از مهاجرتش به دنبال نشان دادن محدودیت های داخل ایران برای خانم ها بود.

او آذرماه 1398 بعد از مدت ها با حضورش در یک برنامه تلویزیونی با اجرای سینا، ولی الله دوباره بر سر زبان ها افتاد. شهرت دوباره زر امیرابراهیمی با حضور در فیلم جنجالی «عنکبوت مقدس» و صید نخل طلا از جشنواره کن ادامه یافت. عنکبوت مقدس فرصتی بود برای شهرت دوباره این بازیگر، اما برخی واکنش های منفی منتقدان و مخاطبان داخلی باعث شد که بار دیگر بازگشت امیرابراهیمی به ایران در هاله ای از ابهام قرار بگیرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پشت پرده حال خراب سینا ولی الله و رفقای آن ورِ آبی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پشت پرده حال خراب سینا ولی الله و رفقای آن ورِ آبی"، کلیک کنید.